avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PROMOVARE IN CLASA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PROMOVARE IN CLASA

Sunt functionar public la primarie ,sunt licentiat in domeniu ,am facut demersurile pentru promovare in clasa cu studii superioare dar domnul secretar al primariei nu vrea sa semneze pentru legalitate precizez ca primarul este de acord. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 14:05, 27 Septembrie 2012
Chiar nu stie nimeni la ce pot sa ma astept?
faceti scris catre domnul secretar sa va comunice de ce nu vrea sa semneze pentru legalitate, probabil considera nelegala promovarea d.voastra in clasa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)
Promovare GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)
Promovare conform sudiilor pt. func. publici magda2007 magda2007 As vrea sa stiu cum pot aduce dovezi in privind valabilitatea examenului de licenta sustinut in vara 2009 la Univ. Spiru Haret Buc. , in momentul de fata avand ... (vezi toată discuția)