avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod CAEN pt meditatii pe SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod CAEN pt meditatii pe SRL

Care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale din partea Ministerului Educatiei?

Mentionez ca vreau sa deschid un SRL cu angajati si colaboratori profesori de diferite materii + transport pt copii.

Am voie sa fac asa ceva ?

Multumes

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:02, 12 Septembrie 2012
Puteti si autorizarea ca pfa.Cod caen 8560. Detalierea pentru codul caen o gasiti la pagina 182 de la urmatoarea adresa www.avocatnet.ro/content/con...
Poate va intereseaza si informatiile urmatoare:
"Art.141 alin.(1) litera (h) din Codul fiscal cu completările şi modificările ulterioare şi Norme metodologice de aplicare a Titlului VI:
“meditaţiile acordate în particular de cadre didactice din domeniul învăţământului şcolar, preuniversitar şi universitar;
Comentariu
Scutirea pentru meditaţii în particular acoperă orice formă de învăţământ asigurată de un profesor direct unor studenţi/elevi în mod individual sau unui mic grup de elevi/studenţi, la cererea acestora sau a părinţilor acestora, pentru a „recupera” subiectele pe care aceştia nu le-au înţeles suficient în timpul orelor de la şcoală – indiferent de motiv, de exemplu din cauza unei boli sau a unui accident.
Scutirea se aplică numai dacă se îndeplinesc următoarele condiţii:
profesorul să acţioneze în mod independent, adică în baza unui contract pe care l-a încheiat în nume propriu şi în contul sau direct cu elevul/studentul său, părinţii/tutorii acestuia şi nu sub auspiciile sau pe baza unui contract cu o şcoală sau universitate sau în calitate de angajat al uneia din acestea;" luate de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii interzise prin lege? pappzelma pappzelma Buna ziua, As dori sa ma interesez daca meditatiile in particular sunt interzise prin lege ori daca profesorii sunt obligati sa-si declare veniturile obtinute ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Srl centru meditatii - scutire de tva Mcmillan Mcmillan Buna ziua Doresc sa infiintez un SRL care va avea va obiect de activitate un Centru de Meditatii Online (Cod CAEN 8559 - Alte forme de învatamânt ... (vezi toată discuția)