avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordare consultanta juridica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordare consultanta juridica

Buna seara!
Am o rugaminte si sper sa ma ajutati............sunt inscris in COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI VALCEA de 2 luni si as vrea sa ofer consiliere unei institutii de stat dar nu prin angajare pt ca nu pot sa angajeze. Sub ce alta forma pot sa ofer consultanta?
Cel mai recent răspuns: gigiavo , utilizator 20:41, 18 Septembrie 2012
Conform art. 4 din legea nr. 514 din 2003 privind organizarea si functionarea profesiei de consilier juridic, "Consilierul juridic in activitatea sa asigura consultanta si reprezentarea autoritatii sau institutiei publice in serviciul careia se afla ori a persoanei juridice cu care are raporturi de munca ...".
Asadar, sub alta forma legala nu puteti oferi consultanta.

Face-ţi un contract de muncă de colaborare 2 ore pe zi, dacă nu le convine nici aşa spune-le să nu mai ceară consultanţă , să facă sondaj de opinie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca madysalcia80 madysalcia80 Va rog sa ma ajutati cu un raspus, Daca sunt consilier juridic, pot incheia un contract de colaborare si cu o alta societate decat cea la care sunt angajata ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic angajat pe baza de contract la o institutie publica orianadiana orianadiana as dori sa stiu daca pentru a fi angajat in functia de consilier juridic pe baza de contract la o institutie publica este obligatorie inscrierea in Colegiul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pot reprezenta in instanta o firma ca simplu jurist, ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! Pot reprezenta in instanta o firma ca simplu jurist, fara a fi inscris la Uniunea Juristilor? Am un temei legal pentru acest lucru? (vezi toată discuția)