avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Stare de insolvabilitate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Stare de insolvabilitate

Am o datorie de 21.109 obligatii fiscale pt un srl .Astazi am primit de la Finante un proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate.(deoarece firma nu inregistreaza bunuri si venituri urmaribile). Intrebarea mea este ce urmeaza ,la ce trebuie sa ma astept in continuare.
Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ionut27031987 , utilizator 18:01, 3 Ianuarie 2019
Buna ziua! Am o intrebare mia venit acasa o decizie de răspundere solidară de pe o firma de care nu mai stiu nimic. A fost constatată starea de insolvabilitate a firmei si au ramas datorii acumulate 15359 lei. Iar stingerea lor în caz că nu se va achita o vor face prin măsuri de executare silită. Ce este de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare insolvabilitate STEFAN ALINA STEFAN ALINA Ce se intampla in cazul in care o societate care nu mai desfasoara activitate din 2011, (suspendata) cu datorii la bugetul de stat in urma unei proceduri ... (vezi toată discuția)
Proces verbal declarare insolventa aadynna aadynna finantele pot intocmi proces verbal de declarare a starii de insolventa chiar daca obligatiile fiscale restante sunt sub 45.000 lei? (vezi toată discuția)
Cerere de deschidere a procedurii insolventei Doinab Doinab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am primit un BO de la un debitor, s-a refuzat la plata de catre banca trasa, l-am investit cu ... (vezi toată discuția)