avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate intabula o casa la rosu pe un proprietar si amenajarile interioare (casa finalizata ) pe 2 proprietari

Multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:53, 13 Septembrie 2012
Daca aveti acte de proprietate, plan cadastral si autorizatie de construire, da se poate.
Avem actele.
Motivul intrebarii este faptul ca,casa este construita ca parte din casa parinteasca si parintii vor ca,casa la rosu sa fie trecuta doar pe mine iar eventualele lucrari de amenajare pe mine si sotul meu.
Multumesc pt.raspuns
Intabularea dreptului de proprietate se noteaza in evidenta OCPI in favoarea titularului dreptului de proprietate asupra imobilului
Puteti detalia?
Multumesc
Puteti detalia?

Alte discuții în legătură

Intabulare pe baza actului de donatie cristinaada cristinaada Buna ziua, sotul meu a primit prin act de donatie, in timpul casatoriei, de la mama lui un teren si autorizatia de construire emisa pentru construirea unei ... (vezi toată discuția)
Proprietar prin autorizatie de constructie boarcornel boarcornel Pe un teren de 5000 mp se construiesc 2 locuinte identice.Conform actului de intabulare pe teren este proprietara sotie.pe o locuinta este proprietar sotul iar ... (vezi toată discuția)
Receptie si intabulare constructie noua pclaudia13 pclaudia13 Buna ziua. In cazul in care eu ridic din banii parintilor, pe un teren cumparat de mine, o constructie pe care nu reusesc sa o finalizez pana la casatoria mea, ... (vezi toată discuția)