Sunt un utilizador nou, si am nevoie de ajutorul dvs. intr-o problema:
sunt un roman emigrat inm Portugalia de 10 ani, si de peste 15 ani sunt pensionat medical pe caz de invalidadfe gradul 2.
Am lasat in Romania o procura pentru ridicarea pensiei, procura prin care inputernicesc o ruda sa imi incaseze pensia.
Din nefericire, in ultimii ani persoana in cauza nu-mi mai trimite nici un talon pentru ca eu sa stiu valoarea pensiei ce o primesc, si la repetatele mele cereri de a sti valoarea actuala a pensiei ce o primesc, raspunsul (cand vine...) e evaziv...
In prezent nu am control asupra acestei informatii (situatie ce dureaza de 5 ani) si am nevoie sa stiu daca cineva imi poate spune CARE ESTE VALOAREA MEDIE a unei pensii de invalidade de gradul doi, in conditiile in care am 7 ani de desconturi (am lucrat 7 ani inainte ca un accident sa ma aduca in starea de invalidade).
De asemenea, cineva mi-ar putea spune daca o pensie din Romania poate fi transferata intr-o alta tara din UE (Portugalia)
Stimate domn, in primul rand imi cer scuze pentru intarzierea cu care va raspund.
In al doilea rand, nu am vesti pentru dvs. intrucat nu v-am gasit in baza de date.
Sper sa rezolvati cat mai repede problemele pe care le aveti!
Salut Tile ! Sint Miu , ma bucur ca te'am "gasit" . Banuiesc ca n'ai uitat 175 ' ul , generala , pe strada Lainici . Vad ca esti in Portugalia de 10 ani . Nici eu n'am ramas in Ro , sint in Belgia . Deabea astept sa vorbim , uite nr meu : 0032497362828 , astept fa'mi un semn ceva . Cred ca avem multe a ne spune , Ciao
Pensie de urmas
coraionef
Am primit de curand o informatie cum ca, in urma decesului tatalui meu pensionar, as avea dreptul la o pensie de urmas pe o perioada de 3 ani, indiferent de ... (vezi toată discuția)
Pensionarea
PETRI ELISABETA
Buna ziua,
Ma numesc Elisabeta,sunt intr-o situatie destul de disperata si m-ar interesa orice forma de pensionare la care as putea apela cat mai curand ... (vezi toată discuția)