Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns.Am aun card de credit la raif de 100 mil .Pana acum un an am reuist sa il platesc la zii , desi banca imi cerea mai mult decat era normal ca suma minima(isi asigura un rulaj presupun)o parte din banii putand sa ii scot de pe card dupa depunerea din fiecare luna.La un moment dat nu am mai putut sa platesc decat dobanda(aproximativ) pe care am vaz ca o iau ei la suma de pe card.Au calculat astfel de la acel moment ca am inarziat cu plata 365 de zile si ca tb sa le dau totii banii inapoi in 4 rate sau toti deodata.Nu am reusit sa ajung cu ei la niciun consens , la nici o restructurare a cardului, desi initial au spus ca e posibil. Ce mi se poate intampla?? e intrebarea mea.blocare card??poprire??contractul de card este titlu executoriu?? recuperatoriii???am de gand sa platesc cat pot in fiecare luna si sa il achit...dar nu stiu sincer ce va urma.
m-au amenintat cu datul in judecata si cu poprirea.vroiam sa intreb cam cat dureaza intregul proces de dare in judecata pana se ajunde la poprire, dc stie cineva??
Ajutor!!!!
pufos
Buna ziua,as dori un raspuns la problema mea.In 2005 am achizitionat produse de la [editat] prin credit cu buletinul in valoare de 13 mil. lei vechi.Am primit ... (vezi toată discuția)