avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

M-am despartit d concubinul meu dupa o relatie d 9 ani ...suntem despartiti de cca 10 luni.Mentionez ca avem un copil de 4 ani jumate care e recunoscut de el ca, copilul lul.Copilul detine numele tatalui.De 10 luni el nu a venit cu nimic la copilul lui.Lucreaza fara carte de munca....Ce pasi trebuie sa urmez ca sa imi plateasca pensie alinentare....El a locuit in tot acest timp la mn acasa si are CI pe adresa mea.Vreau sa ii anulez si buletinul.Ce pasi trebuiesc urmati???
VA MULTUMESC ANTICIPAT...
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:08, 2 Noiembrie 2012
formulati cerere de obligare a tatalui minorului la plata pensiei de intretinere, anexati certificatul de nastere al copilului. Daca nu are contract de munca, instanta va stabili cuantumul pensiei la venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Alinaflorentina2012 Alinaflorentina2012 M-am despartit d concubinul meu dupa o relatie d 9 ani ...suntem despartiti de cca 10 luni.Mentionez ca avem un copil de 4 ani jumate care e recunoscut de el ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate tatal de pe certificatul de nastere cristineearec cristineearec va deranjez cu o intrebare. in urma unei relatii de concubinaj a rezultat un copil pe care l-am recunoscut. acum dupa 10 ani fosta concubina vrea sa ma stearga ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu minorul yrynna yrynna buna ziua!si eu traiesc in concubinaj si am o fetita de 6 ani.am luat hotararea de a ma desparti de partenerul meu si de a pleca in canada impreuna cu fetita ... (vezi toată discuția)