avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

M-am despartit d concubinul meu dupa o relatie d 9 ani ...suntem despartiti de cca 10 luni.Mentionez ca avem un copil de 4 ani jumate care e recunoscut de el ca, copilul lul.Copilul detine numele tatalui.De 10 luni el nu a venit cu nimic la copilul lui.Lucreaza fara carte de munca....Ce pasi trebuie sa urmez ca sa imi plateasca pensie alinentare....El a locuit in tot acest timp la mn acasa si are CI pe adresa mea.Vreau sa ii anulez si buletinul.Ce pasi trebuiesc urmati???
VA MULTUMESC ANTICIPAT...
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:08, 2 Noiembrie 2012
formulati cerere de obligare a tatalui minorului la plata pensiei de intretinere, anexati certificatul de nastere al copilului. Daca nu are contract de munca, instanta va stabili cuantumul pensiei la venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Alinaflorentina2012 Alinaflorentina2012 M-am despartit d concubinul meu dupa o relatie d 9 ani ...suntem despartiti de cca 10 luni.Mentionez ca avem un copil de 4 ani jumate care e recunoscut de el ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate tatal de pe certificatul de nastere cristineearec cristineearec va deranjez cu o intrebare. in urma unei relatii de concubinaj a rezultat un copil pe care l-am recunoscut. acum dupa 10 ani fosta concubina vrea sa ma stearga ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu minorul yrynna yrynna buna ziua!si eu traiesc in concubinaj si am o fetita de 6 ani.am luat hotararea de a ma desparti de partenerul meu si de a pleca in canada impreuna cu fetita ... (vezi toată discuția)