n53 a scris:
ce condiții prevede Contractul de muncă cu respectiva entitate ? Cumva că norma de muncă întreagă pt. cazul dvs. este cumva de 24 h non-stop? Nu cumva sunteți 3 persoane ? Executați îndatoririle de serviciu de la domiciliu și doar interveniți în caz de . . ..? În evidența electronică a carnetului de muncă, ce scrie ?
Exista o singura "Decizie" a angajatorului, care prevede ca eu trebuie sa asigur serviciile mentionate non-stop. Nu exista alte persoane desemnate printr-o Decizie similara.
Interventiile sunt posibile de oriunde ! Fiind vorba de Internet, am facut interventii chiar si cand NU ma aflam in tara (de exemplu, in concediu, de la Berlin, am actualizat site-ul www).
Unele situatii sunt de tip "interventie de incident" dar exista si situatii de operatii de intretinere/actualizare care sunt facute "de la distanta", in fond tocmai asta-i logica Internetului.
Desigur, am creeat programe (roboti) care ma ajuta, adica indeplinesc anumite sarcini programate de mine, inclusiv emiterea de avertizari, automat. Doar trebuie sa dorm si eu, totusi !
In privinta "formalizarii" lucrurile sunt chiar mai complicate, pentru ca institutia (bugetara) nu are in schema posturi de IT, iar eu sunt incadrat ca cercetator stiintific, deoarece indeplinesc toate conditiile (doctorat, lucari publicate, etc.).
Puteti sa ma lamuriti ? Adica, ce statut au activitatile prestate, in conditiile de functionare mentionate !?