avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Clasificare Nisa pentru reviste, publicatii, ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Clasificare Nisa pentru reviste, publicatii, almanahuri, editare si distribuire respectiv bar

Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce clasa Nisa trebuie aleasa pentru editarea de reviste, publicatii, almanahuri si distribuirea lor.

Dar pentru activitate de bar?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 10:06, 18 Septembrie 2012
Buna ziua, editare - clasa 35, alimentatie publica - 43, distribuire publicatii - 39.
Mult succes!
multumesc pentru raspuns.
deci daca doresc sa fac o revista sau o publicatie, un almanah, si sa o vand, atunci ma incadrez la 35?
Buna ziua. Raspunsul de mai sus este unul punctual la intrebarile dvs. "Facerea" unei reviste implica si alte activitati decat editarea ei, cum ar fi: publicarea, tiparirea etc. Daca doar o distribuiti atunci clasa este 39. Daca o vindeti (efectiv la chioscuri, magazine etc) atunci e clasa 35. Daca insa "faceti" o revista pe suport de hartie cap - coada atunci mai exista si activitatile de publicare si tiparire , care, dpdv al clasificarii, intra in alte clase decat clasa 35. Publicarea intra in 41, iar tiparirea intra in 40. Ramane sa va decideti exact pentru ce activiati doriti sa protejati marca dvs. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marci osim ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate) Intrebarea este daca numele revistei este \\"aaaaa\\" si numele firmei este ... (vezi toată discuția)
Anulare marca (identica), clase diferite luciannitu luciannitu Buna seara, Detin o marca nationala, la clasele 12,35 ( marca verbala) si 39 NISA ( marca combinata). Firma are ca obiect de activitate transporturi, adica ... (vezi toată discuția)