avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmaș.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmaș.

Am și eu o întrebare... soțul meu a decedat în anul 2010 . Eu am 58 ani și de ce nu am dreptul la pensie de urmaș. Am depus actele în 2010 și am primit răspuns că în anul 2013 luna 06 să revin cu o altă cerere. Stau și ma întreb de ce pentru unii se dau pensii de urmaș și pentru alții nu. Adică pentru unii statul este mumă și pentru alții ciumă asta nu mai înțeleg. După mintea mea cred că atunci am dreptul să es eu la pensie de drept și nici decum la pensie de urmaș. Aș dori și eu un răspuns mai clar să știu dacă nu cumva s-a strecurat o eroare din partea celui care mi-a dat răspunsul la cererea adresată casei de pensii din Timișoara. Vă mulțumesc.:((:((:((
:hammer:
:((
Cel mai recent răspuns: iefticugeorg@clicknet.ro , utilizator 22:59, 25 Septembrie 2012
Multumesc frumos pentru raspuns. Deci de asta mi s-a spus sa revin an 2013, luna 06 cu o cerere si cu o copie dupa certificatul de nastere cu numele avut anainte de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sotie supravietuitoare- lucicuta53 lucicuta53 buna ziua. ma numesc anghel lucia.sunt din galati.am ramas vaduva in anul 2007,sotul meu era iesit la pensie din cadrul aviatiei utilitare.am fost casatoriti ... (vezi toată discuția)
Sotie pensionar decedat laura_gg laura_gg Femeie nascuta pe 1 aprilie 1953, cu o vechime in munca de 5 ani. Sotul a decedat 27 martie 2010, la data decesului fiind pensionar. Cand poate primi pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor olga2011 olga2011 va rog sa-mi spuneti ce acte si la ce data pot sa introduc pentru obtinerea pensiei de urmas sunt nascuta in aug.1953 sotul a fost pensionar CFR, si a ... (vezi toată discuția)