avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Valabilitate Ordin MLPTL NR. 1568
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Valabilitate Ordin MLPTL NR. 1568

Imi puteti spune daca Ordinul MLPTL NR. 1568/15.10.2002 MAI ESTE IN VIGOARE?
Cel mai recent răspuns: alina_vi , utilizator 17:59, 19 Septembrie 2012
Este vorba despre Ordinul ministrului (in denumirea actuala) transporturilor si infrastructurii pentru aprobarea reglementarii tehnice "Ghid privind elaborarea devizelor la nivel de categorii de lucrari si obiecte de constructii pentru investitii realizate din fonduri publice", Indicativ P 91 /1 -02.
Nu figureaza pe site-ul ministerului ca abrogat, insa nu ar strica sa intrebati si acolo, intrucat e unul din domeniile cu o legislatie foarte stufoasa:
tel. 021.319.61.00 Direcţia Informare Publică şi Comunicare
relpub@mt.ro.



Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note de comanda suplimentara musatinul28 musatinul28 Va rog frumos sa-mi spuneti care este actul legal prin care se definesc termenii de nota de renuntare si nota de comanda suplimentara necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Conditiile contractuale aplicabile proiectelor cu finantare fonduri de coeziune Marius Cocean Marius Cocean Pana acum, se aplica pentru Documentaţii de atribuire numai legislaţia Romaniei aplicabilă , în speţă , la [b]Contracte Conditiile ... (vezi toată discuția)
Norme de evaluare psihologica pentru obþinerea permisului auto ContSters61634 ContSters61634 Conform ordinului ministrului transporturilor nr. 730/2008 Art. II. - Direcţia generală infrastructură şi transport rutier şi Direcţia medicală vor ... (vezi toată discuția)