avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ANAF - Instiintare poprire (Diferente impozit ...
Discuție deschisă în Executare silită

ANAF - Instiintare poprire (Diferente impozit regularizat din 2007???)

Ieri am primit o "Instiintare de poprire" din conturile mele bancare a unor sume de genul:
- Diferente impozit regularizat in anul 2007 1 leu
- Diferente impozit regularizat in anul 2008 3 lei etc

ACUM in sept 2012!!!

De asemeni eu platesc impozitul/amenzi/etc. anticipat la inceput de an. "Achitat integral". Altfel ar fi fost adaugate la imp. actual si nici nu observam.
E normal asa ceva?
Cum pot "raspunde" la asa ceva? Stiu, cu capul plecat sa ma duc la ghiseu si sa platesc cu scuzele de rigoare...
E inadmisibil sa vii dupa 5 ani sa-mi spui ca s-au refacut calculele si mai au si dreptul de bloca conturile mele. O scuza ar fi ca "suntem in Romania".
Si totusi trebuie sa facem ceva.
Nu sunt in domeniu dar poate ma sfatuiti ce sa fac, legal.

Dan

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire va rog ajutati-ma marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in sept 2008 iar in iunie 2009 am inchis-o. Am facut toate demersurile necesare dar am o problema la finante. Am ... (vezi toată discuția)
Amenzi, impozite, certificat fiscal Mams2 Mams2 Buna seara! Ma confrunt cu o problema. Am nevoie de certificat de neurmarire fiscala pt a inscrie copilul la cresa. Pt aceasta, am fost astazi la primarie sa ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 cu zero alice53 alice53 buna seara, am depus declaratia 100 cu zero pt trim 4, tot anul am avut pierdere si am platit imp minim pe 3 trim... in acest caz trebuie sa fac doua decl ... (vezi toată discuția)