avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi, impozite, certificat fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi, impozite, certificat fiscal

Buna seara! Ma confrunt cu o problema. Am nevoie de certificat de neurmarire fiscala pt a inscrie copilul la cresa. Pt aceasta, am fost astazi la primarie sa achit datoriile, insa mi se imputa amenzi auto din 2011, care dpdv legal, s au prescris deja, intrucat nu am primit o notificare scrisa referitoare la amenzi. Pt ca din cauza neplatii amenzilor, nu am putut achita nici impozitele, mi s a emis poprire pe conturi pt acestea, nu pt amenzi. Doamna de la ghiseu sustine ca trebuie sa platesc amenzile din 2011, acesta fiind ultimul an cand am achitat amenzi. Este legal? Am nevoie de certificat fiscal pt cresa. Sunt de acordnsa platesc datoriile existente, inclusiv amenzile, dar nu si pe cele deja prescrise. Stiu ca pot da in judecata, dar procesul dureaza. Raspunde cineva pt faptul ca sunt împiedicată sa platesc datoriile la stat din cauza imputarii ilegale care mi se face? Raspunde cineva ca eu nu mi pot inscrie copilul la cresa din aceasta cauza? Va rog din suflet sa ma sfatuiti. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
Mams2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mams2 , utilizator 21:06, 1 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa scap de debite mai vechi de 5 ani din amenzi? MihaDrag MihaDrag Cum as putea sa scap de debite mai vechi de 5 ani din amenzi ,ce modalitate pot sa mai aplic ? Poate sa faca debitorul o declaratie prin care sa-si recunoasca ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt amenda radar raul_sima raul_sima am primit o amenda pt radar in noiembrie 2011 si acum mi-a venit o hartie de la finante cum ca se va trece la executarea silita in caz ca nu platesc.eu nu am ... (vezi toată discuția)