@ynocentta
Dv aveti suspiciuni referitor la existenta de prejudiciu material,asupra temeiniciei si legalitatii activitatii aministratorului ...dar omiteti aspectul ca activitatea acestuia ,legal ,este lunar verificata,
vizata pentru legalitate de catre cenzor/comisie de cenzori
S-ar putea sa fiu offtopic dar pentru faptul ca distinsii moderatori imi cunosc povestea din topicul deschis de mine tocmai pentru a cere ajutor, tin sa va spun ca
o comisie de cenzori formata din oameni care nu au minime cunostinte de contabilitate si este interesata doar daca s-au achitat facturile la furnizori
este inapta pentru asemenea atributii.
:)) La cateva zile de la investirea in functia de presedinte, am intrebat-o pe presedinta comisiei de cenzori daca a verificat actele (pe care i le-am insirat) si mi-a raspuns senina ca a verificat doar daca s-au platit furnizorii si atat pentru ca nu are cunostinte sa verifice registre de casa sau altele asemenea...
N-am sa povestesc din nou tot ce a urmat, doar faptul ca la 3 luni distanta, am organizat adunare generala in cadrul careia am spus lucrurilor pe nume, am demis administratorul si comisia de cenzori cu toti membrii si am schimbat comitetul.
Am avut sustinerea proprietarilor si spre norocul meu, nu m-am zbatut degeaba, acum lucrurile sunt pe fagasul lor, avem un nou administrator, un cenzor - expert contabil extern, iar la urmatoarea adunare generala ii voi intreba pe proprietari ce vor sa facem pentru ca eu singura nu acuz pe nimeni de absolut nimic fara ca toti sa-si asume costuri de expertize/contabilitatea refacuta, etc.
Nu pot sa inchei fara a multumi din nou moderatorilor si utilizatorilor care m-au sfatuit si indrumat si ce a fost mai important, au fost solidari
:bow:
L.C.