avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cont blocat de fisc
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cont blocat de fisc

Buna seara,astazi am fost sa depun ceva mai multi banuti in contul firmei mele si dupa ce am terminat de efectuat tranzactia,am fost anuntata ca nu pot efectua plata externa pentru ca am conturile blocate.Am fost la cei care mi-au blocat conturile sa-i intreb ceea ce este de facut ,deoarece prin plata care am facut-o astazi achitam 25% din suma datorata catre stat,iar acestia mi-au raspuns ca trebuie sa achit tot si apoi le deblocheaza.Cum ma sfatuiti sa procedez,trebuie sa fac urgent aceasta plata externa pentru a aduce marfa???Cei de la Administratia Financiara(dupa nenumarate insistente) au spus ca pot deschide un cont pe persoana fizica si sa efectuez plata din acel cont.....Poprirea ca persoana juridica are sau nu legatura cu persoana fizica,eu fiind singurul administrator al firmei?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.....nu stiu cum sa fac si pana maine trebuie sa gasesc o rezolvare....multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 22:40, 19 Septembrie 2012
Deschideti un alt cont la o alta banca si rezolvati-va problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)
Plati tranzactii RamonaBogdan RamonaBogdan Am avut o poprire pe conturi si am terminat de achitat in februarie 2013. Din aprilie eu nu am mai lucrat, iar in martie nu am avut nicio retinere din bani. ... (vezi toată discuția)