avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cabluri de tensiune de la Electrica trec prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cabluri de tensiune de la Electrica trec prin proprietate.

Am o proprietate de cateva hectare prin care trec cabluri de tensiune pe stalpi de la Electrica. Din cauza aceasta am probleme cu vanzarea anumitor loturi, iar altele sunt aproape imposibil de vandut. Se poate deschide proces cu Electrica ca sa isi mute stalpii sau sa plateasca pentru acest fapt? Am fost informat de Electrica ca 7 metri de la fire nu se poate ridica nici o constructie. Deci 14 metri de-al lungul cablurilor (7 pe fiecare parte) electrice sunt terminati. Tinand cont ca traseul e lung de sute de metrii se pierde mult. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: vallbad , utilizator 18:53, 27 Septembrie 2013
cum s-a rezolvat cazul,ma intereseaza ca si eu sunt in aceeasi situatie,doar ca in alta locatie,iar terenul este intravilan,iar proprietarul capacitatii energetice este altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate lazarica18 lazarica18 acum 10 ani am cumparat un teren, iar pe acest teren se afla un stalp de inalta tensiune, ce facilitati am ? si daca cineva are dreptul sa intre pe ... (vezi toată discuția)
Pe terenul meu exista un stalp de electricitate, nu obtin niciun beneficiu? peugen peugen Sunt proprietarul unui teren pe care se gaseste un stalp de electricitate. Nu as putea obtine o reducere la tariful bransamentui sau sa plateasca ENEL-ul o ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu angajati renel oanamicu oanamicu Buna ziua, Am o problema cu un transformator amplasat in gradina in mijlocul vitei de vie. De cate ori au fost nevoie de verificari, reparatii sau chiar ... (vezi toată discuția)