avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare de nume la intreprindere individuala dupa ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare de nume la intreprindere individuala dupa casatorie?

Am o intreprindere individuala infiintata in 2009 .M-am casatorit si mi-am schimbat numele si domiciliul. Trebuie sa schimb si actele firmei ? Asta ar insemna infiintarea altei firme , de fapt, sau cum? Ce fac cu toata actele de pe fima actuala , stocul de marfa?
Cel mai recent răspuns: mariana v , utilizator 07:16, 25 Septembrie 2012
Schimbarea numelui se face la Oficiul Registrului Comertului. Se prezinta actele de autentificare initiale si CI si certificatul de casatorie. Activitatea se desfasoara in continuare, fara infiintarea alei I.I.
Chiar am fost azi si mi s-a spus sa aduc actele initiale, buletinul si documentele noului domiciliu. Se va face o alta firma pe numele nou si ma va costa 200 lei. Firma va pastra codul fiscal si J-ul sub numele nou. AsA MI S-A SPUS, DAR MIE MI SE PARE ABERANT , CA , DE FAPT SE INFIINTEAZA O ALTA FIRMA !!!
Luni am fost la o alta institutie..care are drept de control (din cite am inteles nu se da nume pe site) si mi s-a dat acelasi raspuns, dar nu mi s-au putut da informatii concrete, clare.TREBUIE SCHIMBATA FIRMA, CAM ATIT !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eiberare acte in urma procedurii de schimbare a numelui pe cale administrativa oliviaenachescu oliviaenachescu Buna ziua , Doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu refacerea/eliberarea noilor acte de identitate in urma procedurii de schimbare a numelui pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat casatorie nume nou alexnechifor21 alexnechifor21 Buna ziua, Impreuna cu sotia am primit un certificat de casatorie romanesc in care sotia are numele ei vechi. Casatoria a fost oficiata in Suedia. Desi ... (vezi toată discuția)
Cum sa recapat numele dupa fostul sot ? anonim anonim am divortat. sentinta de divort hotareste reluarea numelui meu de fata. nu am schimbat buletinul, deci inca am actul cu numele din casatorie. intre timp m-am ... (vezi toată discuția)