avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ANRP
Discuție deschisă în Executare silită

ANRP

are cineva idee cam cat dureaza executarea silita contra Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatii de la punerea popririi pana la virarea efectiva a banilor catre creditor?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 10:04, 27 Septembrie 2012
Daca se depune cererea si se incuviinteaza executarea pana la sfarsitul acestui an in mod normal ar trebui ca la intocmirea bugetului pe anul viitor sa se prevada si aceste sume pentru plata. Momentan nu sunt bani iar la rectificarea de luna trecuta au fost prevazuti prea putini bani. Asa ca undeva in aprilie-mai anul viitor (cu noroc pt ca momentan sunt sunt la rand vreo 900 de pers care asteapta sa primeasca vreo 250.000.000 lei)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca eu am incuvintarea executarii si poprirea pe cont anrp e din iulie, si nu primesc banii decit anul viitor, ce se intimpla ? pentru ca anrp a facut contestatie la executare si citatia primita de mine este pe data de 15 ianuarie 2013. (adica contestatia se judeca inainte sa primesc banii , va rog sa ma lamuriti ce se intimpla in aceasta situatie)E posibil sa nu mai primesc banii??
Domnu Tumy faceti o Intampinare la contestatie inainte de termen,nu prea castiga ANRP-ul in instanta dar am auzit ca au fost unele cazuri si eu sunt in situatia dvs si am termen in decembrie eu am incuvintarea executarii din mai si tot nu au azuns la mine cu platile in luna aceasta,am inteles de la executor ca numai pentru 60 de persoane au ajuns baniiX-(.Nici eu nu am facut Intampinarea dar o sa apelez la un avocat sa le desfinteze motivele celor de la ANRP oricum neplauzibile.
Domnu Sahlian am o intrebare la dvs,mie mi-sa aprobat cererea de executare in mai anul curent am vreo sansa sa ii primesc banii anul acesta,stiti cumva daca se mai aloca ceva anul acesta?
In august a fost prima rectificare bugetara din acest an. Probabil vor mai fi pana la sf anului dar nu am de unde sa stiu sigur si daca vor mai fi rectificari la fel nu am de unde sa stiu daca vor aloca bani si ANRP-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita anrp mamalui Stefan mamalui Stefan Buna seara, am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 plati fivemagik fivemagik Buna ziua, Am obtinut in iunie 2012 in Instanta decizia de incepere a executarii silite impotriva ANRP pentru plata despagubirilor aferente Legii ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)