Am o problema locuiesc in casa buniciilor care sunt decedati. Mentionez ca acestia nu au avut acte pe imobil iar tatal meu vrea sa ma scoata afara din imobil. Nici acesta nu are nici un fel de act asupra imobilului in care locuiesc. La moartea buniciilor nu s-a facut nici o succesiune. Ce pot sa fac eu in acest caz? Ma poate scoate afara din casa??
Tatal meu doar a facut o plangere pentru evacuare doar atat pe 6 noiembrie avem procesul. Are doar certificatele de deces ale buniciilor, sa ai eliberez imobilul si anularea vizei de domiciliul cere in instanta. Va multumesc mult pentru ajutor. Ce as putea face in cazul acesta?
Dar prima infatisare o avem pe data de 6 noiembrie , se poate face pe data aceea lipsa dovezii dreptului de proprietate?
sunt citata in calitate de parat cu tatal meu in calitate de rclamantpentru FOND evacuare
Nu puteti dvs ca parat sa dovediti lipsa titlului de proprietate. dvs invocati prin intampinare aceasta exceptie, iar reclamantul este obligat sa faca aceasta dovada.