avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Barfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Barfa

Se poate face ceva legal impotriva barfei, injuriilor, denigrarii publice ? Un grup de cateva persoane influenteaza in mod negativ clientela firmei inventand tot felul de prostii care nu au nici macar un fundament. Pot face ceva pe cale legal impotriva lor? Am gasit niste persoane care nu se opun sa declare ce anume "barfesc" acei indivizi...X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 24 Ianuarie 2009
Codul penal :) .... iar potrivit Codului de procedura penala, actiunea civila exercitata in cadrul procesului penal poate avea ca obiect si tragerea la raspundere civila pentru repararea daunelor morale, potrivit legii civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu amne amne Buna ziua Am si eu o problema. Fosta mea sotie a patruns in casa tatalui meu fara acordul lui, a lovit-o pe sora mea si m-a amenintat cu moartea. a adus ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala? Considerati un act de concurenta neloiala faptul ca un angajator - firma IT - incearca sa convinga un angajat al unei alte firme IT, propunind salariu mult mai ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala intrebare_buna intrebare_buna Buna ziua! Sunt angajata la o firma unde ma ocup de cautare clienti si in acelasi timp sunt si asociata la o firma care are acelasi activitate. Asta reprezinta ... (vezi toată discuția)