ieri impreuna cu o prietena am mers intr-un hypermarket,vazand ca erau lucruri desfacute pe acolo am zis sa incercam si noi sa luam cate ceva!dupa ce ne-am platit celelalte cumparaturi un angajat ne-a rugat sa mergem intr-o camera pentru un control de rutina,acolo se aflau doi jandarmi in civil, au gasit la noi produse in valoare de aproape 80lei!ne-am recunoscut vina am platit produsele dar cei doi jandarmi ne-au facut proces verbal am dat declaratii si apoi am mers la politie unde am dat decat o semnatura pe un alt proces verbal!am 19 ani, nu am cazier sau alte dosare valoarea produselor mele a fost de 38lei!vreau sa stiu c se va intampla!mi se va face dosar penal?voi primi acasa citatie? amenda?la politie ne-a pus sa scriem in procesul verbal c credem noi,iar noi ne-am recunoscut vina si am spus ca regretam!!va rog frumos ajutati-ma sunt disperata mi-e frica de parinti si mi-e rusine de mine acum!:((
Citatie
Mirela1990
Buna seara am si eu o problema pt care am ajuns in pragul disperari
Acum 5 luni mai precis in noiembrie 2010 am lucrat la un hypermarket.Acolo am introdus ... (vezi toată discuția)