avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie europeana

BUNA ZIUA AM SI EU O NELAMURIRE SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS .... AM MUNCIT IN SPANIA LEGAL TIMP DE 2 ANI SI UN AN AM BENEFICIAT DE SOMAJ ADICA IN TOTAL 3 ANI(MENTIONEZ CA ACUMA NU MAI MUNCESC SI MI SA TERMINAT SI SOMAJU DE O LUNA) AM UN COPIL CARE PE TOATA ACEASTA PERIOADA A STAT IN ROMANIA IN ULTIMI DOI ANI JUMATE COPILUL NU A MAI BENIFICIAT DE ALOCATIA DE STAT DIN CAUZA CA CEI DIN ROMANIA AU ZIS CA EL TREBUIE SA IA ALOCATIA DIN SPANIA DE OARECE PARINTII LUI LUCERAZA ACOLO .EU NU AM STIUT DE ACEST LUCRU SI ASI DORI SA STIU DACA COPILUL BENEFICIAZA DE ALOCATIA DIN SPANIA SI DACA IA SI DIN URMA ADICA PE DOI ANI CARE NU IA MAI LUAT DIN TARA ,SI CAM ,CARE AR FI SUMA LUNARA A ALOCATIE DIN SPANIA ,SI CE ACTE NECESARE AM NEVOE ,VA MUTUMESC ANTICIPAT !!!

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii in cazul persoanelor care lucreaza in spania cristi1975 cristi1975 incerc sa depun actele pentru alocatia de stat pentru un copil nascut in luna martie in Spania, acolo unde lucrez de mai multi ani, dar de la Primarie mi se ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana ii bea1980 bea1980 Imi cer scuze pentru plagierea titlului,am citit un alt mesaj si vroiam cateva lamuriri;in cazul in care eu locuiesc impreuna cu copilul in Spania pot solicita ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana in italia io_alessia2011 io_alessia2011 Buna ziua!Am si eu o nelamurire cu alocatia europeana in italia.Eu am lucrat in romania la ultimul loc de munca 2 ani jumatate,apoi am ramas insarcinata ,iar ... (vezi toată discuția)