avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat de inspector de personal revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat de inspector de personal revisal

Buna seara tuturor.
As dori sa ma lamuriti daca intradevar este nevoie de acest atestat de inspector de personal pentru transmiterea revisalului sau este suficenta acea decizie de numire a angajatorului.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 25 Septembrie 2012
Decizia, doar.
Este nevoie doar de decizia angajatorului privind desemnarea persoanei care sa completeze si sa transmita REVISAL-ul.

Art.2 alin.5 din HG nr.500/2011 prevede ca, completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.
Asadar, legiuitorul nu a instituit ca persoana desemnata sa aiba o anumita calificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Revisal - cine poate depune? liliigretz liliigretz Buna ziua, O societate cu 6 angajati, din care unul este contabil (angajat cu contract individual de munca cu 2 ore/zi), poate acesta sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Revisal-pfa Ramona85 Ramona85 Buna seara, sotul meu este titularul unui PFA si doreste ca incepand cu luna mai sa angajeze doua persoane. Intrebarea mea este urmatoarea: are nevoie de ... (vezi toată discuția)