avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare casa

Am o nedumerire si anume ,am credit ipotecar si platesc asigurare obligatorie,dar de luna aceasta mi s-a spus ca trebuie sa platesc si o alta asigurare de 20 euro care ar fii si aceasta obligatorie.
Va rog daca poate cineva sa ma lamureasca daca trebuie sa o platesc si pe aceasta de 20 euro obligatoriu.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
FFLORIN1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 09:31, 25 Septembrie 2012
Asigurarea locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor este obligatorie (legea 260/2008 privind - republicata in M.Of.115/15.02.2011 si
ordinul 6/21.04.2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii nr. 260/2008 publicat in M.Of.315/06.05.2011)

nu prea am inteles daca trebuie sa o platesc si pe cea de 20 euro
Pana la expirarea politei facultative nu trebuie sa mai incheiati si una obligatorie (P.A.D.).

In plus, Ordinul C.S.A. a fost anulat de CURTEA DE APEL Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pentru imobile ionel63 ionel63 Cat de obligatorie este asigurarea pentru locuinte, tinand cont ca intro emisiune a lui Moise Guran s-a spus ca \\"asigurarea obligatorie pentru locuinte nu ... (vezi toată discuția)
Asigurarile obligatorii pt locuinte ragalian ragalian care autoritati ale statului sanctioneaza,amendeaza,proprietarul pt ca nu a incheiat polita de asigurare obligatorie#-o#-o (vezi toată discuția)
Pad-polita de asigurare impotriva dezastrelor programmer programmer Am polita de asigurare pentru un credit ipotecar. Acopera aceasta asigurare , asigurarea obligatorie (PAD)?. Poate puteti sa-mi dati si legislatia unde este ... (vezi toată discuția)