avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL pret+onorariu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL pret+onorariu

Buna ziua!

As dori sa cunosc cam cat este onorariul, pentru ca nu am timp sa imi infiintez singur firma, pentru infiintarea unui SRL, naplatitor de TVA, unic asociat, fara angajati.

Ca oras este Bucuresti. Am inteles ca preturile difera.

Insa mai mult de atat, daca se poate, as dori sa stiu cam la ce pret sa ridica totalul infiintarii unui srl, adica onorariu+acte+stampila chitantier si toate cele+banca...

Va multumesc! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 16:42, 16 Octombrie 2012
MihaiMih

Mai aveti nevoie de informatii in privinta asta sau ati rezolvat? :)
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar unic ??? gabi23_69 gabi23_69 buna ziua. doresc sa infiintez un srl care va fi administrat de mine, stiu ca daca sunt actionar unic nu pot fi si angajat al firmei. care este procentul minim ... (vezi toată discuția)
Inregistrare depunere+retragere capital social dona77 dona77 Inregistrarea aportului capitalului social pentru un SRL nou infiintat se face direct in 5121, sau in 5311 (dupa imprumutarea firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Jurist iasi ptr infiintare firma adina23 adina23 buna ziua, stie cineva un jurist bun in iasi ptr infiintarea unei firme? cam care ar fi pretul? Multumesc. Si in cat timp am actele in mana? Actele ptr un SRL ... (vezi toată discuția)