avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 C.p.c.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 C.p.c.

Buna ziua . As dori sa stiu care este termenul de valabilitate a suspendarii,respectiv dupa ce perioada se perimeaza cauza. De asemenea in cazul perimarii cauzei pentru toate cheltuielile mele de judecata cine ma despagubeste.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 19:48, 28 Octombrie 2012
Alin 3 a fost abrogat odată cu intrarea NCC în vigoare, așa cum au fost abrogate toate prevederile referitoare la materia „comercială” incusiv Codul comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de perimare monica_ka monica_ka Am primit o citatie in vederea discutarii exceptiei de perimare.....ma poate lamuri cineva despre ce e vorba. Multumesc anticipat!!! (vezi toată discuția)
Perimare plangere contraventionala sykos sykos as dori sa stiu ce inseamna perimarea plangerii contraventionale ce obligatii legale am (vezi toată discuția)
Perimare in apel nucu$ nucu$ Un dosar aflat in faza de apel , suspendat pentru lipsa partilor timp de 1 an, poate fi perimat din oficiu? (vezi toată discuția)