in blocul in care locuiesc salariul administratorului se plateste in funcie de numarul de persoane. i-am spus administratorului ca nu e conform legii 230/2007, si sa-l calculeze in functie de cota parte indiviza. nu vrea in ruptu capului sa faca in functie de cota parte indiviza. tin sa precizez ca in functie de nr de persoane mie imi vine cam cu 5roni mai mult, in fiecare luna . i-am atras atentia de aproape un an, dar o tine tot pe a lui. nu stiu cui sa ma adreses ca acest administrator sa intre in legalitate.m-am saturat sa platesc in fiecare luna 5roni in plus. as putea sa ma adresez politiei sa -i fac plingere pentru inselaciune si pentru abuz in serviciu tinind cont ca pe mine ma prejudiciaza in fiecare luna si abuzeaza de funcia de administrator pentru ca nu vrea sa intre in legalitate?
Sigur ca dumneavoastra aveti perfecta dreptate, avand in vedere dispozitiile Legii nr.230/2007.
Sfatul meu este sa va adresati cu o cerere Asociatiei de Proprietari in care sa va precizeze modul de calcul cu privire cu cota parte care va revine sa participati la salariul administratorului.
Mentionez faptul ca, termenul de raspuns este de 30 de zile, iar in ipoteza in care nu sunteti multumit de raspuns aveti posibilitatea de a va adresa instantei competenta rationae locci in vederea revenirii la normalitate in cadrul asociatiei de proprietari din care faceti parte.
De asemenea, din punct de vedere legal mai aveti dreptul de a contesta lista de plata a cotelor de intretinere cu privire la cuantumul privitor la contributia dumneavoastra la salariul administratorului asociatie de proprietari.
In ipoteza in care nici dupa aceste demersuri, va puteti adresa Primariei din raza unde asociatia de proprietari isi are sediul social, prin serviciile sale specializate in relatiile cu asociatiile de proprietari, care in urma unui control amanuntit va sanctiona asociatia administrativ.