avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CARNET SUSPENDAT - PERIOADA NEDETERMINATA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CARNET SUSPENDAT - PERIOADA NEDETERMINATA

Buna ziua,
in cursul serii de miercuri am fost oprit de politie pt testul de alcool care a iesit 0.89 in aerul expirat.
Conform procedurilor am fost si la si la spital pentru probele de sange.
Carnetul este suspendat pe perioada nedeterminata.
Imi poate spune cineva cam care ar putea fi consecintele acestei fapte?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stanescu_a21 , utilizator 19:43, 28 Septembrie 2012
buna ziua ,
consecintele cam neplacute un dosar de conducere in stare de ebrietate ,in urma recoltarii probelor biologice de inge se va stabili al olemia (daca la parat a fost 0,89 ) in singe va fi dublu deci 1,78 asa ca o suspendare va paste ,dar daca apelati la o aparare calificata inainte de a face delcaratii poate o mai indeptati putin depinde si de ce ati declarat in moemtul recoltatii probelor .
bafta
Multumesc pentru sfat.
De cooperat am cooperat cu politia si personalul spitalului fara nici cea mai mica problema din partea mea sau a politiei.
In declaratie am scris ca in acel moment nu doresc un avocat (consider ca era prea tarziu sa sun pe cineva la ora 4 dimineata), dar imi rezerv dreptul de a apelea ulterior la unul.
De asemenea am declarat ca am baut 3 beri (la 0.33), iar prietenii mei cu care eram in masina au declarat si ei acelasi lucru. Declaratiile le-am dat separat, nu impreuna.
ok
la 3 beri cam mare alcoolemie ,poate reusiti o recalculare cu un procent mai mica dar nu cred ....
bafta
La alcoolemia pe care ati avut-o in aerul expirat si la rezultatul probelor biologice valoarea este foarte posibil sa iasa intr-adevar spre dublu, rezultatul acesta este in functie si de timpul trecut de la consumarea alcoolului,de cat ati mancat,asta fata de momentul in care s-au recoltat probele.Un calculul retroactiv prin care sa se stabileasca valoarea alcoolemiei in momentul opririi cred ca ar mai fi sansa dvstra.
Multumesc pentru raspuns.
Pai daca stiam ca imi poate iesi atat de mult nici nu ma gandeam sa plec. de mancat am mancat cate ceva pe fuga in ziua aceea, dar in jurul pranzului, adica cu cel putin 12 ore inainte sa suflu in fiola....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
0.53 alcool in aerul expirat Costi_Mitrea Costi_Mitrea Buna seara am avut norokul sa fiu oprit de un echipaj de politie in provincie unde am fost depistat sub influenta bauturilor alcolice.intrebare mea este,la ora ... (vezi toată discuția)