avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0.53 alcool in aerul expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0.53 alcool in aerul expirat

Buna seara am avut norokul sa fiu oprit de un echipaj de politie in provincie unde am fost depistat sub influenta bauturilor alcolice.intrebare mea este,la ora 23.00 am inceput sa beau bere ursus 0.33 5 sticle. la ora 02.15 am fost testat cu alcoltestul, rezultatul fiind de o.53 in aerul expirat.cea ce mi se pare mult comparativ cu rezultatele altor cunostince care au baut cel putin dublu si au avut 0.46.intrebarea este urmatoare poate influenta rezultatu acesta de 0.53 k am baut din bere cu 1 minut inainte sa suflu in alcooltest.Va multumesc! Ast orice fel de sfat...
Cel mai recent răspuns: Costi_Mitrea , utilizator 00:46, 29 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
0,53 in etilotest inseamna peste 1 la probele biologice. Starea de euforie mai mult sau mai putin avansata depinde de foarte multi factori care tin in primul rand de constitutia dv interna si nu puteti sa puneti semn de egalitate intre dv si alti participanti la trafic. Fiecare organism are modul sau de reactie la alcool. Cert este ca atunci cand consumam alcool nu trebuie sa ne urcam la volan.
Vreau sa va dau prea fericita veste k mi-au iesit amandoua testele sub 0,80 in sange. Ceea ce dovedeste k nu conteaza aerul expirat pentru ca dak bei cu 5 min inainte arata foarte mult iar daca trece o perioada mai mare de timp iese mai putin.Cel putin io am scapat de belele.Stima
~ Conținut șters la cerere ~
cum ti-au fost comunicate testele biologice ?am patit si eu o chestie de genul numai ca eu nu bausem nimic si mi-a iesit 0,21 in aerul expirat si in sange nu stiu exact cat mi-a venit dar stiu ca mi-a venit prin posta acum doua zile o hartie ca am 3 luni permisul suspendat . cum pot intra in posesia reultatelor biologice stie cineva ?

Alte discuții în legătură

Am fost prins baut la volan Constantinion Constantinion Buna ziu asearâ am fost prins la volan baut Și la etilotest mia eșit 0.69 alcol mia luat sânge și aștept rezultatu am permis de zece ani lam avut decat o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Yonut79 Yonut79 Am si eu o intrebare si as dori un raspuns urgent În data de 03.08.2018 mi sa reținut permisul de conducere pe 90 zile pentru băuturi alcoolice precizez ... (vezi toată discuția)