avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pierdut de doua ori, vreau sa fac o noua cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pierdut de doua ori, vreau sa fac o noua cerere

Buna seara. Am achizitionat in octombrie 2008 un autoturism din Germania pt care am achitat taxa de inmatric 2000 euro, in baza OUG 50/2008. Am contestat plata in instanta si bineinteles am pierdut. nu am facut apel.
Anul acesta iar am contestat si iar in pierdut, ca doar s-au mai pronuntat odata si au respins cererea.
Ce ma sfatuiti sa fac? sa contest iar?Pe ce temei as putea sa intemez cererea ca sa am castig de cauza? Tb sa mentionez ca intre timp am vandut si masina.
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
danuza_dodo, utilizator
Da, cam greu.. dar asta e de acum. Cand am intentat prima data actiunea, prin 2009, toata lumea era intrigata de taxa si nu restituia nicio instanta sau daca restituiau erau f putine cazuri. Deci, banii aceia i-am pierdut.
Acum vreau sa achizionez iar o masina SH dintr-o tara din UE si sper ca macar taxa sa nu o mai platesc sau daca o platesc sa mi se restituie.
Multumesc frumos pt ajutor si seara placuta.
Mie mi-au respims cererea pe motiv ca nu am achitat taxa de timbru.In acest caz se mai poate invoca autoritatea de lucru judecat cand nu s-a intrat pe fond ?
Nu este autoritate de lucru judecat daca nu s-a judecat fondul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Respingerea excepþiei tardivitãþii Andreas21 Andreas21 Buna seara, Am citit pe portalul Curtii de apel urmatoarea solutie pe scurt: \'\' Admite recursul. Modifică în parte sentinţa, în sensul că respinge ... (vezi toată discuția)
Solutie dispusa in cauza avand ca obiect taxa de poluare jonny81 jonny81 am contestat taxa de poluare si am primit raspunsul ra Pagina 1 TERMENE DE JUDECATÃ: Data Detalii 10/04/2012 Amână cauza Solutie: pentru ... (vezi toată discuția)