avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat la 2 angajatori cu CIM in acelas timp orar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat la 2 angajatori cu CIM in acelas timp orar este legal?

Am 2(doua) CIM la 2 angajatori diferiti timpul de lucru este 7-15 este legal ce probleme pot avea
Cel mai recent răspuns: FinlandDream , utilizator 19:48, 26 Septembrie 2018
1. Nu inteleg, de fapt, ce doriti si unde vreti sa ajungeti.

2. Nu orice profesie poate fi libera (liberala).
olden a scris:

nu este legal trebuie sa fie timp diferit se numeste venituri/chetuieli salariale fictive adica IREALIZABILE nu puteti fi in doua locuri in acelasi timp, LOOOGIC !!

modificati timpul de lucru la 4 ore venitul ramane acelasi .

Nu toate slujbele necesita prezenta in puncte separate de lucru, fiindca nu toata lumea in Romania lucreaza ca vanzatori... doar majoritatea

Mai cititi odata Codul Muncii, fiindca pacaliti publicul cu pareri neavenite. Legea (Codul Muncii), moralitatea si chiar bunul simt in urma unei minime constiinte indica altfel decat parerile dvs. Libertatea muncii este un principiu constitutional
justice123 a scris:

olden a scris:

nu este legal trebuie sa fie timp diferit se numeste venituri/chetuieli salariale fictive adica IREALIZABILE nu puteti fi in doua locuri in acelasi timp, LOOOGIC !!

modificati timpul de lucru la 4 ore venitul ramane acelasi .

Nu toate slujbele necesita prezenta in puncte separate de lucru, fiindca nu toata lumea in Romania lucreaza ca vanzatori... doar majoritatea

Mai cititi odata Codul Muncii, fiindca pacaliti publicul cu pareri neavenite. Legea (Codul Muncii), moralitatea si chiar bunul simt in urma unei minime constiinte indica altfel decat parerile dvs. Libertatea muncii este un principiu constitutional

atunci care este rolul profesiei libere vs. salariat, nu are logica nimeni nu mai vrea sa devina avocat, contabil autorizat, faci contract de munca si lucrezi la 20 de angajatori -100 de angajatori in 8 ore :)) cu acelasi program de la 09-17 .
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
olden, utilizator
olden a scris:

... nu are logica nimeni nu mai vrea sa devina avocat, contabil autorizat, faci contract de munca si lucrezi la 20 de angajatori -100 de angajatori in 8 ore :)) cu acelasi program de la 09-17 .

Vedeti asta e, nu are logica. Oricum cu logica este discutabil ... important este daca-i legal ori ba. Legea nu trebuie sa indeplineasca criteriul logicii dumneavoastra. Incercati sa faceti distinctie intre legal, logic si moral.

Sa va dau un exemplu: Intrebare: Este legal ca un barbat casatorit sa aiba 7 amante? Raspuns: Este legal. Dar imoral. Despre logica vorbiti-ne dumneavoastra.
codul fiscal stabileste explicit prin definitie activitate dependenta vs. activitate independenta in rest sa faca fiecare cum considera ca oricum se bat cap in cap juridicul cu FISCALITATEA si codul muncii, in final facem toti ce vrem ca oricum altii trebuie sa aiba spor la munca in urma aplicarii teoriei in practica.

CODUL FISCAL este LEGE, CODUL MUNCII iarasi LEGE si uite asa ne trezim cu totii ca nu le putem impaca si cu iz moral .
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
olden, utilizator

Alte discuții în legătură

Posibilitate anulare contract munca BadeaMAdrian BadeaMAdrian Buna ziua, As vrea sa stiu daca mi se pot anula in instanta contractele de munca sau ce se poate intampla in urmatoarea situatie: Din Noiembrie 2011 sunt ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ai doua contracte de munca, ambele cu norma intreaga? danichirila danichirila Buna ziua, sunt intr-o mare dilema... Sunt angajat la o firma privata cu norma intreaga. De curand mi s-a ivit oportunitatea sa lucrez si la stat, tot cu ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca HCGY777 HCGY777 Buna ziua, am o inrebare, pot sa am 2 CIM de 8 ore , dar la firme diferite? Este legal? Daca nu este legal imi puteti spune care este metoda legala? (vezi toată discuția)