maridan 
	    	Utilizator

maridan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 crissbog11	                   

Buna ziua 
Am primit o amenda pentru rovineta desi masina am vanduto si am scazuto de la financiar, nu si de la politie.
Am dat in judecata CNADNR .
      ... (vezi toată discuția)
	                    crissbog11	                   

Buna ziua 
Am primit o amenda pentru rovineta desi masina am vanduto si am scazuto de la financiar, nu si de la politie.
Am dat in judecata CNADNR .
      ... (vezi toată discuția)

mariusastra	                   

Buna ziua am vandut o masina acum 3 ani de zile cu contract de vanzare cumparare legal si fiscalul masini pe loc i am inmanat noului propietar toate actele ... (vezi toată discuția)
	                    mariusastra	                   

Buna ziua am vandut o masina acum 3 ani de zile cu contract de vanzare cumparare legal si fiscalul masini pe loc i am inmanat noului propietar toate actele ... (vezi toată discuția)

valisox	                   

pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)
	                    valisox	                   

pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)