avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces verbal la trerminarea lucrarilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces verbal la trerminarea lucrarilor

Buna ziua!
Imi puteti spune care este procedura pt. intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor, investitor fiind un SRL?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:33, 19 Octombrie 2015
Beneficiarul numeste prin decizie interna o comisie de receptie a lucrarilor efectuate.
In urma verificarii executiei lucrarilor in teren conform proiectelor intocmite de catre proiectanti autorizati si avizate in conditiile legii, a verificarii documentelor intocmite de catre executantul lucrarilor pe tot parcursul acestor lucrari (procese verbale de lucrari ascunse), a verificarii intocmirii cartii constructiei de catre executantul lucrarii, etc. se intocmeste un proces verbal de receptie, in care se mentioneaza actiunile intreprinse, lucrarile neefectuate sau efectuate defectuos, documentele care nu au fost prezentate, se stabilesc termene de remediere a neconformitatilor, etc.
Pentru mai multe informatii trebuie sa studiati Legea nr. 50/ 29.07.1991 republicata, privind executarea si autorizarea lucrarilor de constructii.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
~ Conținut șters la cerere ~
ce se intampla daca NU se intocmeste un proces verbal pentru stadiul fizic a lucrarilor dupa expirarea autorizatia de contruire ,...si numai dupa 5 ani de la expirarea
multumesc pentru rispunsul
Se poate invoca faptul ca stadiul lucrarilor efectuate in urma cu 5 ani, nu mai corespunde situatiei actuale.
Fara autorizatie de ctie. nu se pot termina lucrarile conform proiectului.
multumesc
dar intrebarea este ca primaria vrea impozit din 2010 , si acoperisul o fost termonat in 2014
am sa contest acest decizie de impunerea din 2010

Alte discuții în legătură

Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Impozit caldiri persoane juridice oanazaharov oanazaharov Buna ziua! As vrea sa va intreb daca in conditiile in care firma mea are ca obiect principal de activitate- vanzare si cumparare de imobile proprii- trebuie ... (vezi toată discuția)