avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

Recursul unui proces se poate intenta inainte de a primi instintarea prin posta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 21:25, 30 Septembrie 2012
Daca ati luat la cunostiinta de solutia dispusa de instanta anterior comunicarii hotararii,aveti dreptul sa declarati recurs,urmand a preciza motivele , in raport de motivatia hotararii instantei de judecata dar pana la primul termen de judecata a recursului
Am facut recurs in termen de 15 zile de la primirea hotariri , a fost acceptat recursul si in ziua procesului judecatoarea a invocat faptul ca recursul nu a fost depus in termen de 5zile de la pronuntarea hotarari.Este corect ceia ce a invocat judecatoarea?
Nu ati precizat concret obiectul actiunii impotriva careia ati inteles sa formulati recurs
Daca ati declarat recurs in interiorul celor 15 zile de la pronuntarea solutiei (sunt situatii in care hotararea nu se comunica partilor),atunci sustinerea judecatorului nu are temei legal
Obiectul recursului a fost pentru evacuare dintr-o casa nationalizata
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
ovidius34, utilizator
Eu cred ca v-ati judecat intr-o ordonanta presedintiala si de aceea termenul de recurs a fost 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp pot cere recurs? manuelas manuelas Buna ziua Am fost implicata intr-un proces care a durat aproape 2 ani de zile, timp in care avocatul m-a asigurat ca totul e in regula si nu am cum sa nu ... (vezi toată discuția)
Evacuare cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)
Recursul poate fi nul? valiss valiss DACA UN RECURS (INTR-UN PROCES CIVIL)NU ESTE DEPUS IN TERMENUL LEGAL DE 15 ZILE DE LA DATA COMUNICARII HOTARARII JUDECATORESTI,EL ESTE NUL? (vezi toată discuția)