avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator/asociat SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator/asociat SRL

Va rog sa-mi spuneti daca predarea tuturor actelor, inclusiv cele contabile, intre vechiul administrator/ asociat si noul administrator/asociat este valabila daca este mentionata in hotararea depusa la ONRC pentru a se face aceasta schimbare de asociati.Ar mai trebui si un proces verbal de predare-primire si ce ar trebui sa contina acesta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gbio2008 , utilizator 05:25, 2 Octombrie 2012
Nu este obligatoriu sa treceti fiecare hartiuta acuma, dar ceva de genul: documente contabile aferente registrului de casa din luna martie 2012- 30 de file, etc. etc., dosar cu contractele incheiate de societate( 40 de contracte), bilaturile aferente anilor 2001-2012, dosar cu declaratiile de tva aferente... etc.
ref la aceasta problema: daca pe firma exista datorii cauzate de raportari gresite ale vechiului administrator, datorii trecute "in curs de clarificare", noul asociat va raspunde pentru acestea sau vechiul asociat va ramane solidar cu ele? Presupunem ca se descopera ca firma a inregistrat datorii la stat ulterior transferului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ies din reg com ? GENAN GENAN Am o problema sa va aduc la cunostiinta . am fost administrator al unui srl cu profil medical fara sa am actiuni in firma. in oct asociatii mi-au acceptat ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru numirea unui nou administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator. (vezi toată discuția)
Cedare firma cu datorii cristinahajdu cristinahajdu Firma sc W srl. Are datorii ---2000(salarii) la stat ---15.000 tva la stat ---30.000 datorie la alte srl Firma are 2 ... (vezi toată discuția)