avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna seara,

Daca intr-un caz de faliment a fost schimbat din oficiu lichidatorul judiciar cu altul.
Vechiul administrator judiciar nu vrea sa predea actele contabile, ce temei legal mai are sa tina actele la el? Poate invoca ca a atacat decizia tribunalului cu recurs?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 21:58, 1 Octombrie 2012
Hotararile Tribunalului in acesta materie sunt executorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura simplificata insolventa Coman2010 Coman2010 Buna seara, Am initiat procedura simplificata faliment, instanta a numit un lichidator judiciar cu o retributie de 3000 lei. Societatea nu are niciun bun ... (vezi toată discuția)
Am hotarare judecatoreasca - ce urmeaza ? codrina.ama codrina.ama Buna seara ! Am primit hotararea judecatoreasca urmare chemarii in judecata a angajatorului pentru plata drepturi salariale restante - mi s-a dat castig de ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor urgent- insolventa ioanagts ioanagts Sunt asociat 50 % si unic administrator la o SRL. Avand in vedere ca celalalt asociat s-a ocupat mereu de firma, m-am hotarat sa cesionez partile mele ... (vezi toată discuția)