avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces de divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces de divort cu minor

Buna ziua,pe 23 oct am prima infatisare si nu stiu ce mi se va intampla si imi fac prea multe griji si cred ca intru si intr-o stare de depresie.Ne despertim pt ca am facut un credit la banca de 20000 Ron fara sa stie ea si am pierdut tot.sotia,copilul etc.Intrebarea este cum ma pot apara in fata instantei,pt ca rata la banca o platesc eu plus ca imi va veni si o pensie alimentara,cu ce mai traiesc eu?Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,opinii,sugestii si cu niste incurajari.
Va multumesc anticipat
Succes, reveniti sa ne tineti la curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort danielmaxim danielmaxim Stimati domni, va scriu pentru ca am ajuns intr-un impas si doresc un sfat sau chiar o colaborare cu un avocat interesat de cazul meu. Sunt din Sibiu, dar in ... (vezi toată discuția)
Succesiune;pensie alimentara ContSters7705 ContSters7705 -Care sunt drepturile succesorale ale copiilor (in cazul unui imobil) in situatia in care parintele natural a decedat ? Sotul ramas in viata, a avut un mariaj ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul meu? mihaelan mihaelan Buna ziua, Sotul meu vrea sa divorteze iar eu nu sunt de acord. E posibil sa-si duca la capat ideea? Avem un copil de 5 ani si GARANTAT nu are nici o ... (vezi toată discuția)