avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :

Administratorul s-a inteles cu unul din clienti sa nu factureze prestarile de servicii si sa plateasca clientul muncitorii nostri.
Va rog sa imi spuneti eu cum procedez in aceasta situatie ce inregistrari trebuie sa fac? Cineva mi-a sugerat sa fac 421 = 455 ca si cum administratorul a platit din banii lui, mie nu mi se pare corect , va rog foarte mult sa ma ajutati .

Cel mai recent răspuns: ContSters193525 , utilizator 14:16, 2 Octombrie 2012
Banuiesc ca statul de salarii semnat de catre salariati se afla in firma.Daca da,mai corect ar fi
sa inregistrati : 421 = 5311 si 5311 = 455 pe baza dispozitiei de incasare catre casierie,pentru
creditare societate.
cum sa fac aceasta inregistrare daca alta firma a platit salariile si nu administratorul? banii respectivi nu au intrat la noi in firma nici in casa nici in banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inreg.contabile ptr.imprumut Vilcu Gina Vilcu Gina buna ziua, va rog sa ma invete cineva: administratorul societatii a incheiat un contact de imprumut catre firma pe care o administreaza in suma de 90000 lei, ... (vezi toată discuția)
Chitanta neinregistrata in registrul de casa Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta> Administratorul unei societati a emis chitanta de incasare pentru o factura de vanzare in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Reglari conturi contabile apetra apetra ce implica corectarea / reglarea unor inregistrari contabile fara documente suport? (vezi toată discuția)