avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CUM SE PROCEDEAZA ?
Discuție deschisă în Executare silită

CUM SE PROCEDEAZA ?

Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila acest fapt este mentionat in contract. Intrucat arendasul nu mi-a platit arenda la termenul fixat si nici nu are de gand am apelat la executor pentru a/l executa silit. Executorul mi-a spus sa ma adresez judecatoriei pentru a investi contractul cu formula executorie. Raspunsul instantei este consemnat mai jos. Unde este greseala si din ce cauza nu il pot executa silit pe debitor ?

Solutie: Admite excepţia lipsei de interes invocată din oficiu de către instanţă. Respinge cererea de investire cu formulă executorie, ca fiind lipsită de interes. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare. Dată în şedinţa camerei de consiliu. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 03.10.2012
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:50, 3 Octombrie 2012
Greseala e dupa parerea mea, la executor. Contractul ce-l aveti constituie titlu executoriu, nu mai trebuie investit. Executorul se adreseaza instantei pt incuviintare executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda inregistrat la consiliul local rolex rolex Contractele de arenda inregistrate la Consiliul Local sunt Titluri Executorii potrivit legii sau numai contractele autentificate la notar ? In cazul ... (vezi toată discuția)
Contract autentificat -necesita investire ? rolex rolex Un contract de arenda autentificat la notar si avand si formula ca constituie titlu executoriu a fost trimis de eceutor la judecatorie pentru a fi investit cu ... (vezi toată discuția)