avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fara domiciliu in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fara domiciliu in Romania

Buna ziua,
Din noiembrie 2011,de cand am vandut apartamentul proprietate personala nu mai am domiciliu in Romania, dar CI-ul mai este valabil pe acelasi domiciliu.Intre timp m-am stabilit intr-o tara din UE si am obtinut rezidenta (locuiesc cu chirie conform contractului incheiat intre mine si proprietar pe o perioada nedeterminata,aprox.3-4 ani),cum pot intra in posesia formularului S1pentru asigurari de sanatate si pentru procurarea de medicamente indispensabile...hipertensiune si diabet.Mentionez faptul ca pensia o primesc pe card in Romania si scot banii la ATM in tara unde locuiesc.Doresc un raspuns cat mai concis eventual exemplificat cu formulare,MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:09, 4 Octombrie 2012
Documentul portabil S1 va fi emis în locul formularelor E106, E109, E120 si E121. Intrati pe linkul [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile formulare europene a1 si s1 JohnsonCR JohnsonCR Sunt sofer profesionist si muncesc pe baza unui contract de munca inregistrat in Estonia, la o companie din Danemarca. Prin natura munci, strabatem toata ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Adam05 Adam05 Buna ziua ! Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Formularul e 109 costin alina costin alina Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)