avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate functionar public

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme:
Intentionez sa -mi deschid o II avand cod CAEN 4779 - comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine . Problema intervine acum: pot face acest lucru, atata timp cat si eu si sotul meu suntem functionari publici? Am citit si noi si art. 94 din Legea 161/2003 si legea 188 a functionarilor publici si nu ne este clar.Mentionez ca activitatea noastra ca functionari publici nu are nicio legatura cu activitatea magazinului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionica86 , utilizator 17:31, 24 Septembrie 2016
sunt functionar pblic si doresc sa stiu daca pot presta servicii printr-un pfa de expert contabil
in 2012 am avut si calitatea de salariat al intreprinderii de transport local; mai pot sa fiu sanctionat pt ceva de acum 3 ani?

in 2013 am accesat niste fonduri nerambursabile pt agricultura ( eu lucrand in Directia Management Proiecte cu Finantare Internationala ) si aveam pe atunci functia de consilier
nu a fost nimic necurat la mijloc insa tinand cont de trendul actual, mai pot sta linistit?

multumesc
Pot fi administrator la o firma cu activitate secundara in domeniul IT, daca sunt functionar public si anume inspector la compartimentul IT din cadrul Finantelor Publice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea si functionarii publici cu statut special LazarGheorghe LazarGheorghe Functionarii publici cu statut special pot profesa in timpul liber medierea ? (vezi toată discuția)
Functionar public si pfa Utilizator_cont Utilizator_cont Buna ziua, O persoana, functionar public -- functie de conducere in domeniul investitii-fonduri europene , poate deschide un PFA ca si agent de asigurari ... (vezi toată discuția)
Functionarul public poate colabora cu asociatiile non-profit? geta1930 geta1930 Buna ziua, Sunt psiholog si colaborez (pe baza unui contract) cu o asociatie non-profit ce activează in domeniul educatiei non-formale si animatiei ... (vezi toată discuția)