avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scurgere separata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scurgere separata

Stau la parter si am probleme cu scurgerea, adica mi se infunda in baie si imi refuleaza prin sifon.vreau sa-mi fac scurgere separata si sa ma leg de blocul vecin care este in linie dreapta.daca as vrea sa ajung tot in canalul blocului trebuie sa ocolesc tot blocul.canalul este in fata iar eu stau in spate.intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie din partea primariei sau din partea altei institutii?distanta de la mine la canalul blocului vecin este de 5-7 m.am aprobare de la blocul vecin.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:51, 4 Octombrie 2012
Orice interventie la partea comuna constructie si instalatie din condominiu,in temeiul disp art 11 *2 din L nr 230/2007 poate fi executata.numai dupa obtinerea acordului din partea asociatiei de proprietari
Avand in vedere ca spatiul dintre imobile constituie domeniu public ,pentru a executa interventii in aceasta zona ,este necesar acordul autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condominiu mihailovin27 mihailovin27 Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti cu un aspect legat de condominiu. De curand s-a infundat iar conducta de canalizare comuna , s-a facut sedinta cu ... (vezi toată discuția)
Teava de evacuare valired valired buna ziua, am o problema care se repeta cam o data pe an. stau la parterul unui bloc cu 9 etaje. teava de scurgere de la subsol se infunda si toata mizeria ... (vezi toată discuția)
Scurgere separat bucatarie edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Din constructie, scurgerea de la bucatarie, trece prin perete si se uneste cu scurgerea vecinului, cand o ia pe ulei, imi infunda scurgerea, fiind ... (vezi toată discuția)