avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... \\"ROTIREA CADRELOR\\"
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"ROTIREA CADRELOR"

01.10.2012
Monica Macovei, eurodeputată PDL: "Daniel Morar merită să fie procuror general."
[ link extern ]

01.10.2012
Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, care si-a terminat marti, 02.10.2012 mandatul, a anuntat luni, 01.10.2012, ca atributiile sale vor fi preluate, pentru sase luni de procurorul-sef al DNA, Daniel Morar.

02.10.2012
Conducerea DNA a fost preluata de unul dintre adjunctii procurorului sef Daniel Morar.

aici e politica (pdl-ista) toata ziua!... sau (si) prosteala pe fatza in toata regula?!...

cum poate permite usl-ul (la putere?) asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 18 Ianuarie 2013
Nu e nimic nou sub soare! :hugall:
02.102.2012
Cristian Preda, Prim-vicepreşedintele PDL: "Rocada Morar-Kovesi ar fi o soluţie inteligentă."

aia de la usl chiar nu vad ca pdl face politica cu astfel de functii? chiar sunt (usl-istii) de mamaliga?:rolleyes:


nota:

cristian, zis cristi, preda a "evoluat" fatza de politica de cadre a comunistilor... nu mai face "rotiri de cadre", el acum face ... "rocade":rofl:
mama, mama, nu ma pot abtine... ce anonimi sunt pe net:strong:... si-au si solutii, daca unii sunt asa de fraieri de le iau (fura) cainii mamaliga din mana...

Sistemele corupte nasc oameni de neînlocuit
Posted: 03/10/2012 by Contele de Saint Germain in Editoriale

Sistemele corupte se bazează pe complicităţi murdare. Darea de mită presupune luarea de mită, reuşita şantajului presupune acceptarea şantajului, cumpărarea sufletului presupune suflete de vânzare.
Traian Băsescu este, provizoriu, de neînlocuit pentru administraţia americană. Întrucât pentru marele licurici domnia sa nu reprezintă vreun sfânt, nici vreun exponat de tezaur cu care să se mândrească punându-l în vitrină, putem presupune că a fost transformat de acesta într-o placă turnantă pentru potlogării de anvergură, potlogării cu înalt grad de corosivitate olfactivă. A ajuns să ştie prea multe şi prea compromiţătoare despre subteranele nemărturisibile ale celei mai mari democraţii pentru ca aceasta să rişte înlocuirea lui. ªi apoi pe cine să pună în loc cât ai clipi, la fel de corupt şi îndatorabil? Deocamdată, aşadar, de neînlocuit.
Sistemele corupte au geometrie de piramidă răsturnată. Oricât le-ai ataca şi slăbi la bază, nu le poţi prăbuşi până nu le retezi vârful. De-asta vârful este cel mai protejat, uneori chiar din afară. El îi ţine în cârcă pe toţi. El poate, dintr-o singură mişcare, închide robinetul sevei ascendente. Că aşa e seva de la buget, antigravitaţională.
Unde vi se prezintă oameni de neînlocuit, în pofida legilor şi a Constituţiei, să ştiţi că aţi dat de măduva corupţiei.
Avem un exemplu copleşitor: referendumul, Băsescu, americanii. Ce vocea poporului, ce democraţie? La dracu’! Ce Constituţie, ce Comisia de la Veneţia? Pentru imbecili! Hillary Clinton decide că Băse e de neînlocuit? Se execută. Realizaţi ce adâncă e haznaua? Ce important vidanjorul?
Ieri ne-au fost livrate alte două exemple de “neînlocuibili”, peste orice legi şi cutume: Kovesi şi Morar. Sonoritate de Pat şi Pataşon dar semnificaţie de Bonny şi Clyde.
De ce oare păpuşarul din vârful piramidei ţine atât de mult la aceste două marionete cu termenul legal de valabilitate expirat de mult? De ce le vrea, neapărat, în cadrilul lui? Chiar şi cu pălăriile inversate? Nu cumva pentru că, împreună cu ei, formează trepiedul de invalid care l-a ţinut, până acum, să nu se prăbuşească?

Cramponarea disperată a lui Traian Băsescu de Kovesi şi Morar arată că sistemul corupt pe care l-a creat în justiţie, dimpreună cu aceste unelte, conţine atâta fărădelege şi ticăloşie încât înlocuirea lor chiar şi cu alte slugi, la fel de obediente, ar reprezenta un mare risc de colaps al sistemului, prin simpla tresăltare a putreziciunii.
Da, sistemele corupte nasc oameni de neînlocuit. Asta deoarece fiind bazate pe minciună, complicitate şi compromis, creează dependenţe mai temeinice şi mai nocive decât cele mai invazive droguri.
Înlocuirea bruscă, deşi legală şi legitimă, a lui Traian Băsescu de la manetele combinaţiilor oculte pe care America le gestionează prin interpuşi, via Bucureşti, ar fi împins aceste combinaţii într-un sevraj cu consecinţe imprevizibile.
La fel s-ar întâmpla, probabil, şi cu sistemul poliţienesc edificat azi în România prin intermediul procurorilor excesiv de zeloşi şi a interceptărilor lor abuzive, dacă Kovesi şi Morar ar pleca, aşa cum le cere legea, cu secretele lor infamante cu tot.
Dacă vreţi să identificaţi măduva corupţiei din instituţiile statului român, aveţi o cale foarte simplă de urmat: căutaţi oamenii din aceste instituţii pe care nici legile, nici Constituţia ţării, nici referendumul, nici voinţa majoritară a populaţiei ţării nu-i poate dizloca şi înlocui.
Apoi, după ce i-aţi identificat, şi dacă vreţi cu adevărat să eradicaţi această corupţie, faceţi ce depinde de voi pentru a-i dizloca şi înlocui. De exemplu, ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie.

hehehe! Gm.

:whistle:

... Apoi, după ce i-aţi identificat, şi dacă vreţi cu adevărat să eradicaţi această corupţie, faceţi ce depinde de voi pentru a-i dizloca şi înlocui. De exemplu, ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie... Apoi, după ce i-aţi identificat, şi dacă vreţi cu adevărat să eradicaţi această corupţie, faceţi ce depinde de voi pentru a-i dizloca şi înlocui. De exemplu, ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie... ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie... ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie....

[ link extern ]



Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
ContSters257414, utilizator
un "... barat in paispe" se da mai destept, ca el e mai rafinat (e in paispe), in fatza pretendentului...

Daniel Morar, despre posibilul său succesor la DNA, Ioan Irimie: “ZERO BARAT”

[ link extern ] /
lee_vu a scris:

Apoi, după ce i-aţi identificat, şi dacă vreţi cu adevărat să eradicaţi această corupţie, faceţi ce depinde de voi pentru a-i dizloca şi înlocui. De exemplu, ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie... ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie... ieşiţi masiv la alegeri, în decembrie....


Corect. Daca nici cu alegerile nu mai tine, in conditiile in care USL va avea peste 50 %, atunci singura solutie ramane strada. Daca nici asa, Dumnezeu cu mila.
Sa-ti pictezi chipul langa Mihai Viteazu, pe un perete din Ministerul Apararii, nu in alta parte, e un gest care spune multe, pentru cine vrea sa inteleaga. Ma refer desigur, la chipul lui base. E deja cultul personalitatii, specific dictatorilor (la fel a facut si ceausescu).
Cine crede ca mai sta doi ani in aceasta situatie de impostura la Cotroceni, apoi dispare din viata politica, se inseala amarnic. Va putea foarte bine sa ajunga prim ministru, iar presedinte, cineva de la ard. Dupa cum spune titlul topicului, rotirea cadrelor. Nu cred ca e bine. Proverbul romanesc, pestele de la cap se impute, e perfect valabil.
Europenilor prea putin le pasa, dupa cum se vede.

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)