avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... \\"ROTIREA CADRELOR\\"
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"ROTIREA CADRELOR"

01.10.2012
Monica Macovei, eurodeputată PDL: "Daniel Morar merită să fie procuror general."
[ link extern ]

01.10.2012
Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, care si-a terminat marti, 02.10.2012 mandatul, a anuntat luni, 01.10.2012, ca atributiile sale vor fi preluate, pentru sase luni de procurorul-sef al DNA, Daniel Morar.

02.10.2012
Conducerea DNA a fost preluata de unul dintre adjunctii procurorului sef Daniel Morar.

aici e politica (pdl-ista) toata ziua!... sau (si) prosteala pe fatza in toata regula?!...

cum poate permite usl-ul (la putere?) asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 18 Ianuarie 2013
:offtopic: Interventie moderator

Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uitati ca pe forum se discuta probleme juridice.

Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Ok, am inteles ca ati sters mesajul pe care l-am postat acum, dar nu inteleg de ce l-ati sters pe cel postat acum o saptamana. Dar, ma rog.
Nu inteleg chestia cu identificarea unor persoane in mesajele postate. E sectiunea de discutii politice. Nu prea vad cum putem discuta politica daca nu vorbim si de persoane.
:offtopic:

Daca nu intelegi , atunci va invit sa cititi Regulamentul de postare pe acest Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)