avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... inregistrare fiscala pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

inregistrare fiscala pfa

Am inregistrat un PFA in Timisoara si am domiciliul in Bucuresti. Sediul profesional l-am declarat in Timisoara (contract de comodat). Unde trebuie sa fac inregistrarea fiscala, in Bucuresti unde am domiciliul sau in Timisoara unde am sediul?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:57, 5 Octombrie 2012
Multumesc mult ... bine era daca stiam asta ieri, cand am depus hartiile. Banuiesc ca se mai pot face modificari, vad luni cand ridic autorizatia.
Somaj, CASS, CAS, 16% - norma de venit
Cat despre "deductibile" ... nu prea mi-a pasat de tigania asta, intotdeauna am avut grija sa negociez ca sa imi convina venitul net. Sa tin o punga cu chitante de benzina, chirie, utilitati, rechizite ... o sa fac dupa ce ies la pensie :D
ha, ha, ha, ha, stiu de infiintat este foarte usor dar de planificat aplicand regimul fiscal si managementul permisibil e mai dificil, informati va inainte pentru ca tot acolo iesiti cu taxele platite la ORC ulterior,.

SUCCES!
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
olden, utilizator
Lucican2010 a scris:

Am inregistrat un PFA in Timisoara si am domiciliul in Bucuresti. Sediul profesional l-am declarat in Timisoara (contract de comodat). Unde trebuie sa fac inregistrarea fiscala, in Bucuresti unde am domiciliul sau in Timisoara unde am sediul?


Activitatea se desfasoara la Timisoara, declaratiile aferente P.F.A. se depun tot la A.F.P. de acolo si tot la TREZORERIA acolo se platesc impozitele si contributiile aferente (cele care se fac dupa C.U.I.).

Impozitul si contributiile personale se platesc la TREZORERIA sectorului unde aveti domiciliu iar declaratiile aferente se depun la A.F.P. a aceluiasi sector (cele care se fac dupa C.N.P.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciul fiscal diferit de sediu social magika magika Buna ziua, Sunt din Focsani, dar locuiesc in Bucuresti de cativa ani; in continuare am domiciliul in Focsani. Mi-am infiintat un pfa de curand cu sediul ... (vezi toată discuția)
Schimare domiciliu fiscal persoana fizica catinca_ana catinca_ana Sunt o persona fizica care m-am mutat cu domiciliul de la Suceava la Bacau. La Suceava aveam pe rol niste contracte de inchiriere pentru care ultima rata este ... (vezi toată discuția)
Domiciul fiscal diferit de sediu social amaliab amaliab Buna ziua! Daca vreau sa modific sediul FISCAL al unei firme in sectorul 6 (sediul social ramane in sectorul 3), mai am nevoie de acordul vecinilor de la ... (vezi toată discuția)