avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Deschidere Site Anunturi: conditii si forma de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Deschidere Site Anunturi: conditii si forma de organizare

Buna ziua.

As dori sa imi deschid un site de anunturi (imobiliare,auto,moto,pc,telefoane etc..) Complex.
Ce acte mi-ar trebui sa imi deschid site-ul acesta si sa fie perfect functionabil din punct de vedere legal.
Imi trebuie SRL / PFA ? sau as putea sa fac si pe cont propriu asta ?
Cel mai recent răspuns: stephaNNb , utilizator 19:50, 6 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Iti multumesc pentru raspuns..
Am deschisa firma(microinterprindere) de webdesign este deschisa pe SRL-D (Debutant). Cu urmatoarele coduri CAEN:
6311 (Prelucrarea datelor,administrarea paginilor web si activitati conexe)
6391 (Activitati ale agentilor de stiri)
Nu as avea nici o problema daca as deschide pe SRL-D ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
stephaNNb, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Super.
Am si codul acesta.
Va multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen, firma de anunturi de publicitate online si autorizatie nzsolt85 nzsolt85 Buna Ziua, tocmai am deschis o mica afacere, care are ca activitatea de baza: 631 Activitati ale portarulilor web, prelucrarea datelor, administrarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru un site cu anunturi valentina370 valentina370 Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)
Coduri caen srl-d oricami_arh oricami_arh Buna ziua, am si eu nevoie de o lamurire: pentu codurile caen ce trebuie declarate la infiintarea unui srl-d, se pot alege diviziuni, respectiv grupe din ... (vezi toată discuția)