avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare la distanta?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare la distanta?

Firma avand ca obiect de activitate vanzare prin internet doreste sa livreze produse catre persoane fizice din UE.Factura in ce moneda se va emite?Care sunt obligatiile TVA?Factura se emite cu TVA din tara unde se livreaza sau cu TVA 24% din Romania?Pe factura va aparea doar pretul de vanzare sau separat valoare fara TVA si TVA?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 11:42, 7 Octombrie 2012
Se poate emite factura in moneda euro cu inscrierea pe aceasta a cursului stabilit de BNR la data emiterii facturii. Daca societatea este inregistrata in scopuri de TVA factura se emite cu TVA.
trebuie avute in vedere plafoanele pentru vanzari la disatanta stabilite de tarile membre in care sunt stabiliti clientii respectivi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota tva la vanzarea catre persoane fizice din marea britanie Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Conform Art. 132 Al (5) : Prin derogare de la prevederile alin. (1) lit. a), locul livrării pentru vânzările la distanţă efectuate din România către alt ... (vezi toată discuția)
Comert online (vanzare la distanta) intracomunitar si tva-ul in factura Discreet Discreet Buna ziua, Operez un magazin online prin care vand produse in regim de vanzare la distanta atat in Romania cat si in spatiul intracomunitar. Nelamurirea ... (vezi toată discuția)
Tva la facturare ginaproalt ginaproalt Daca emit o factura in euro pentru germania, facturez fara TVA?:O (vezi toată discuția)