Eram intr-o relatie cu o fata de aproximativ 9 ani, acum 2 ani, ( nu eram casatorit ) parintii mei mi-au facut un contract de vanzare cumparea pe un imobil ( imobilul fiind dobandit de ei de la tatal mamei mele, daca are importanta acest lucru), intre timp m-am casatorit si din pacate suntem pe cale sa divortam. Ea ma amenninta ca o sa vrea parte din casa. Este posibil acest lucru?
Până la urmă tu cauţi pe cineva care să îţi spună ceea ce vrei?
Nu are rost să te sperii, norocul tău este , cum înţelege judecătorul problema.
Dacă cauţi în practică nu găseşti două opinii sau soluţii la fel.
Va salut, eu nu caut pe cineva sa imi spuna ca o sa castig eu tot, nu asta imi doresc, dar nici nu mi se pare corect sa stai cu cineva si desi nu ai contribuit cu nimic la unele lucruri totusi sa poti sa ceri jumatate.Mi se pare corect sa impartim ce am facut impreuna ( chiar daca nu eram casatoriti ), de genul renovari prin casa, achizitia unor bunuri ( tv,aragaz,etc ). Nu sunt tipul de persoana care sa dau un sut in fund cuiva si sa nu mai recunosc meritele celuilalt, dar nici sa fiu calcat in picioare si sa mi se ceara lucruri care nu se cuvin. Deci ca sa inchei eu nu dorec altceva decat sa optin niste sfaturi si niste idei de la oameni care au mai trecut prin asa ceva sau de la avocati care s-au confruntat cu astfel de situatii in instanta, pentru a ajunge la un rezultat corect si pentru mine si pentru ea.