smart28 
	    	Utilizator

smart28 
	    	Utilizator	    

de la finante publice sau de la taxe si impozite...
 gmancila 
	    	Utilizator

gmancila 
	    	Utilizator	    

smart28 
	    	Utilizator

smart28 
	    	Utilizator	    

ioana_mad	                   

Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)
	                    ioana_mad	                   

Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)

LiviuP13	                   

La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . 
Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
	                    LiviuP13	                   

La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . 
Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)

ionelazibi_94	                   

am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)
	                    ionelazibi_94	                   

am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)